Gary Anderson is strijdlustig voor de World Matchplay PDC
PDC

Gary Anderson is strijdlustig voor de World Matchplay

Gary Anderson is strijdlustig voor de World Matchplay

Gary Anderson heeft aangegeven dat hij voor niemand bang is nu hij zich aan het voorbereiden is voor de Sky Bet Mobile World Matchplay. Het is voor de Schot de 3e keer dat hij deelneemt aan de World Matchplay en onlangs wist hij zijn eerste grote titel te claimen toen hij de Premier League op zijn naam schreef door regerend wereldkampioen, Adrian Lewis, in de finale te verslaan.

Met zijn goede vorm en het behalen van de finale van de UK Open 2010 en het World Championship en de Players Championship Finals, heeft Anderson zich inmiddels gemeld bij de gevestigde orde van de PDC. Hij verloor afgelopen maand van Paul Nicholson tijdens de UK Open, maar met overwinningen op beide dagen van de Players Championships in Nuland gaat hij zijn wedstrijd in de 1e ronde tegen Andy Hamilton met vertrouwen tegemoed.

"Andy is een geweldige speler. Hij is de laatste tijd aan het worstelen geweest met zijn vorm, maar dat zal helemaal niets uitmaken als we eenmaal in Blackpool zijn", aldus Anderson.

"Iedereen kan binnen een wedstrijd zijn vorm terugvinden en als dat voor hem die avond gaat gebeuren in Blackpool dan kan ik zomaar in de problemen komen. Ik ga per wedstrijd bekijken hoe het gaat. Maar als ik goed sta te spelen ben ik voor niemand bang. Ik heb altijd gezegd dat er maar 1 persoon is waar ik bang voor ben, en dat ben ik zelf. Als het spel goed loopt en het zit goed in mijn hoofd, ben ik in orde."

Tijdens zijn 2 eerdere deelnames aan de World Matchplay werd Anderson al in de 2e ronde uitgeschakeld, maar de Schot ziet er naar uit om weer naar Winter Gardens te komen. "Het is een hele mooie speelgelegenheid en ik heb daar de laatste jaren heel veel steun gehad. Er zijn op dat moment veel Schotten die daar op vakantie zijn en die komen kijken en ik hoop dat ik ze dit jaar genoeg kan geven om te juichen", aldus Anderson.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws