Gary Anderson meldt zich af voor het aankomende televisietoernooi PDC
PDC

Gary Anderson meldt zich af voor het aankomende televisietoernooi

Gary Anderson meldt zich af voor het aankomende televisietoernooi

Gary Anderson zal niet van de partij zijn op de Autumn Series en het televisietoernooi de World Series Finals. Reden is dat de Schot niet wil afreizen naar Duitsland vanwege de huidige situatie met het Corona-virus.

In een statement laat The Flying Scotsman het volgende weten:
”Ik wil niet de gezondheid van mezelf of mijn familie riskeren. Ik vind het jammer voor mijn sponsors en mijn fans, maar ik heb altijd gezegd dat gezondheid en familie mijn prioriteit zijn. De PDC creëert dan wel een bubbel in Niedernhausen en spelers worden getest en ook in Salzburg is er een bubbel, maar ik moet wel op het vliegtuig stappen naar deze plaatsen en vervolgens nog een stuk rijden. Vliegen is een risico die ik niet wil nemen en ik zou moeten reizen door landen waarvoor een negatief reisadvies geldt en ze staan niet voor niets op de rode lijst. De World Grand Prix is dan ook het eerstvolgende toernooi waar ik weer op van de partij ben."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws