Gekwalificeerden uit Engeland voor de 4e European Tour bekend PDC
PDC

Gekwalificeerden uit Engeland voor de 4e European Tour bekend

Gekwalificeerden uit Engeland voor de 4e European Tour bekend

Vanavond werd het UK kwalificatietoernooi gespeeld ten behoeve van de vierde European Tour, die van 7 tot en met 9 september te Stuttgart - Duitsland gehouden zal worden. Er streden in totaal 68 spelers in de Moorway Centre te Derby voor een plek bij de laatste 20.

De 68 spelers werden verdeeld in vijf groepen, de eerste ronde. Enkele spelers ontvingen een bye. Degenen met een bye en de winnaars uit de eerste rondes, stroomden door naar de tweede rondes. De 20 winnaars uit de tweede ronde partijen zien we terug in Stuttgart. Alle partijen werden gespeeld over best of 11 legs.

Onder de gekwalificeerden bevindt zich ook Dean Winstanley die tot nu toe steeds succesvol is geweest op de UK Qualifiers. Ook voormalig jeugd wereldkampioen Arron Monk mag de reis naar Stuttgart maken. Finalist van het wereldkampioenschap 2005 Mark Dudbridge was ook succesvol vanavond, evenals kwartfinalist van de eerste European Tour James Richardson. Hemeco speler Tony West is ook één van de 20 spelers die het podium in Sindelfingen zal betreden. Ted Hankey heeft zich wederom niet kunnen kwalificeren voor de Europese Tour.

Deze 20 gekwalificeerden zullen samen met de top 32 van de PDC Order of Merit, 8 gekwalificeerden uit Europa en 4 gekwalificeerden uit Duitsland het deelnemersveld bepalen voor het hoofdtoernooi. De kwalificatietoernooien voor Europa en Duitsland worden dit weekend gespeeld te Huerth, Duitsland.

Zondag zal de loting plaatsvinden voor de vierde European Tour, waarbij de 32 gekwalificeerden tegen de top 32 van de PDC Order of Merit zullen loten.

Uitslagen van de 20 gekwalificeerden cq winnaars van de UK Qualifier:

Tony Littleton 6-5 Matthew Edgar
Darren Johnson 6-2 Darren Whittingham
Nick Fullwell 6-0 John Henderson
Jamie Lewis 6-2 Michael Barnard

Arron Monk 6-3 Paul Rowley
Ian White 6-2 Ted Hankey
Nigel Heydon 6-2 Gary Butcher
William O'Connor 6-2 Chris Aubrey

Mark Dudbridge 6-2 Shaun Griffiths
Andrew Gilding 6-1 Barrie Bates
Peter Hudson 6-2 Steve West
Darren Webster 6-3 Alex Roy

Michael Mansell 6-2 Prakash Jiwa
Dean Winstanley 6-2 Matt Clark
Andy Jenkins 6-4 Mark Jones
Tony West 6-4 Jim Walker

Stuart Kellett 6-5 Kevin McDine
James Richardson 6-5 Ross Smith
Reece Robinson 6-3 Scott Rand
Terry Temple 6-3 Mark Forman

Voor de overige uitslagen, klik hier

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws