German Darts Championship dag 2 met 4 NL-ers en 1 Belg PDC
PDC

German Darts Championship dag 2 met 4 NL-ers en 1 Belg

German Darts Championship dag 2 met 4 NL-ers en 1 Belg

Zaterdag wordt de tweede ronde van de German Darts Championship gespeeld. Hierdoor treffen de winnaars van vrijdag, waaronder Ron Meulenkamp, Mario Robbe en Dimitri van den Bergh, een van de zestien geplaatste spelers, waaronder Michael van Gerwen en Jermaine Wattimena.

In de middagsessie zien we onder andere Jermaine Wattimena en Mario Robbe in actie. Rond half 4 zien Jermaine Wattimena het podium betreden tegen de Duitser Steffen Siepmann, die in de eerste ronde met 90 gemiddeld Mickey Mansell opzij zette. De middag wordt rond half 5 afgesloten door Mario Robbe, die Maik Langendorf de baas was, en James Wilson. In deze sessie kunnen, op papier, ook Darren Webster tegen Luke Humphries en Ian White tegen Jamie Hughes spannende partijen van hoog niveau worden.

In de avondsessie zien we vanzelfsprekend onder andere Ron Meulenkamp, Dimitri van den Bergh en Michael van Gerwen. Rond kwart over 8 neemt Ron, die verantwoordelijk was voor de uitschakeling van de Fin Kim Viljanen, het op tegen Rob Cross. Rond kwart over 9 betreedt Dimitri van den Bergh, na zijn overwinning op Steve Beaton, het podium voor zijn partij tegen Stephen Bunting. Rond kwart over 10 treft Michael van Gerwen Keegan Brown, die vrijdag een beslissende leg nodig had om Madars Razma uit te schakelen. De partijen tussen Joe Cullen en Nathan Aspinall en Dave Chisnall en Mervyn King zijn, op papier, ook erg interessante partijen in de avondsessie.

Zaterdag 30 maart
Tweede ronde
Middagsessie 13.00 uur

Darren Webster v Luke Humphries
Ian White v Jamie Hughes
James Wade v Boris Koltsov
Jonny Clayton v Simon Stevenson
Adrian Lewis v Kevin Knopf
Jermaine Wattimena v Steffen Siepmann
Gerwyn Price v Mark Dudbridge
James Wilson v Mario Robbe

Avondsessie 19.15 uur
Daryl Gurney v Andy Boulton
Joe Cullen v Nathan Aspinall
Rob Cross v Ron Meulenkamp
Peter Wright v Andrew Gilding
Stephen Bunting v Dimitri Van den Bergh
Mensur Suljovic v Ricky Evans
Michael van Gerwen v Keegan Brown
Dave Chisnall v Mervyn King

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws