Home PDC Gerwyn Price reageert met waarom hij Peter Wright geen hand gaf

Gerwyn Price reageert met waarom hij Peter Wright geen hand gaf

De halve finale tussen Gerwyn Price en Peter Wright was er één waar nog lang over zal worden nagepraat. Na afloop weigerden de heren elkaar een hand te geven en naar de reden kon men alleen gissen.

Tot nu, want Gerwyn Price heeft inmiddels gereageerd via een bericht op social media waarin hij de reden prijs geeft.

“Ik wil iedereen bedanken voor de support in de afgelopen 2 weken. Van iedere minuut heb ik genoten,” begint hij positief.

Al snel komt hij uit op waar iedereen benieuwd naar is: “Er bestaat geen regel die voorschrijft dat je elkaar voor en na de wedstrijd een hand dient te geven. Het was de belangrijkste partij uit mijn carrière en ik was volledig gefocussed.”

Neem ook eens een kijkje op www.dartfreakz.nl/veiling waar we tijdens het PDC WK iedere dag een uniek item veilen voor het goede doel KiKa.

Hij vervolgt: “Voor en na de partij is het acceptabel om met elkaar te dollen maar niet op het podium wanneer je volledig in focus bent en de eerste set net hebt verloren. Ik was boos op Peter om wat hij daar deed en vanwege de omstandigheden was dit ongepast.”

Het moment waar Gerwyn Price op doelt is hieronder te zien.

“Vanaf dat moment was ik van slag en kwam ik geen moment meer in mijn spel. Dit heeft mij een plek gekost in de finale van het PDC WK. Spelers weten goed wat ze doen en doen dit als ze zich bedreigd voelen,” besluit The Iceman.

Thanks everyone for the support over the last 2weeks, it was a great tournament for me and I loved every minute, It’s…

Posted by Gezzy Price on Monday, 30 December 2019