Home PDC Glen Durrant heeft besloten om de dartpijlen even neer te leggen

Glen Durrant heeft besloten om de dartpijlen even neer te leggen

WILLIAM HILL WORLD DARTS CHAMPIONSHIP 2021, ALAXANDRA PALACE, LONDON PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND 1 GLEN DURRANT V DIOGO PORTELA GLEN DURRANT IN ACTION

Dit weekend wordt in Duitsland de PDC Super Series gespeeld waarbij 4 dagen op rij een Players Championship wordt afgewerkt. Voor Glen Durrant zijn er belangrijke ponden op te halen omdat hij veel prijzengeld te verdedigen heeft.

Toch heeft hij besloten om niet naar Duitsland af te reizen en zijn pijlen even neer te leggen. Hij laat weten dat dit besluit grote gevolgen kan hebben maar op dit moment is zijn gezin even belangrijker dan darten.

Durrant: “Ik moet dit jaar veel prijzengeld verdedigen maar ik heb besloten om niet naar Duitsland af te reizen. Dit kan betekenen dat ik daardoor de World Grand Prix en Players Championship Finals misloop maar ik voel oprecht dat dit het juiste besluit is voor nu. Ik wil nu tijd voor mijn vrouw en dochten en darten heeft even geen waarde… Voor nu!”

Vanavond komt Glen Durrant nog in actie tegen Rob Cross maar voor beiden is er geen eer meer te halen. Het is inmiddels zeker dat ze na vanavond huiswaarts zullen keren als nummer 9 en 10.