Nieuw uiterlijk voor de website van de Professional Darts Corporation PDC
PDC

Nieuw uiterlijk voor de website van de Professional Darts Corporation

Nieuw uiterlijk voor de website van de Professional Darts Corporation

De Professional Darts Corporation heeft haar website in een gloednieuwe jas gestoken. Naast de nieuwe look zijn er ook enkele nieuwe onderdelen toegevoegd, waarbij onder andere het sociale netwerk is geïntegreerd op de website.

De nieuwe website heeft nog de functies van de oude website. Er zijn echter enkele nieuwe onderdelen bijgevoegd zoals info over de aangesloten internationale Pro Tours in Australië, Noord-Amerika en Scandinavië. De site heeft zoals vanouds het laatste nieuws over de PDC toernooien en nieuws omtrent de kaartverkoop voor grote toernooien. De diverse ranglijsten zijn nog op de site terug te zien, evenals de geschiedenis en informatie over de PDC. In de nieuwe sectie over de succesvolle resultaten van de PDC spelers, komen fans meer te weten over de leden van de PDC Hall of Fame en de lijst van de PDC's '9-dart club'. Profielen van de topspelers worden nog bijgevoegd en ge-update, dus de PDC vraagt hiervoor nog even geduld.

Om de lancering van de nieuwe website te vieren, verloot de PDC twee kaarten voor de openingsavond van het Ladbrokes wereldkampioenschap op 14 december. Via een prijsvraag kunnen de kaarten gewonnen worden. De winnaar is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar reis- en verblijfkosten. Indien je mee wilt doen en kans wilt maken op de kaarten, klik dan hier voor de prijsvraag. Misschien wordt jij wel de gelukkige fan die er met de kaarten vandoor gaat. Meedoen kan tot en met 30 november om 24:00 uur.

Neem zelf maar eens een kijkje en geniet van het nieuwe design van www.pdc.tv.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws