Grand Slam of Darts met o.a Michael van Gerwen PDC
PDC

Grand Slam of Darts met o.a Michael van Gerwen

Grand Slam of Darts met o.a Michael van Gerwen

De kwartfinales van de Grand Slam of Darts gaat op 17 November door met de laatste 2 kwartfinale wedstrijden. In de eerste wedstrijd van de avond is het Gary Anderson die het op gaat nemen tegen de imponerende en laatst overgebleven BDO-er Michael Unterbuchner. En in de tweede en laatste kwartfinale van de GSoD neemt onze eigen het op tegen de mogen we toch wel zeggen 2de verrassing van dit toernooi Jonny Clayton.

Gaat het de Duitser lukken om de eer van de BDO nogmaals hoog te houden?
En in de poulefase van het toernooi wist Clayton Mighty Mike te verslaan,.. Gaat hij nogmaals voor een stunt zorgen?

Zaterdag 17 November (vanaf 20.00u)
Gary Anderson (101.08) v Michael Unterbuchner (88,46) 16-6
Een sterk begin van de Duitser die de eerste leg gelijkt Anderson via een 78 finish breakt met een 15-darter en daarna z'n eigen leg houdt.
Maar vanaf dat moment is het Anderson dat de klok slaat, hij pakt 5 legs oprij met o.a een 152 finish in leg 6 net na de pauze.
Unterbuchner weet nog wel her en der een leg te pakken met ondermeer een 107 finish en een 160 finish in leg 12 en 17 respectievelijk, maar Anderson is toch een maatje te groot voor onze oosterbuur die verliest met 16-6.

Jonny Clayton (95.88) v Michael van Gerwen (101.92) 12-16
Een ZEER vermakelijke partij tussen deze beide mannen. Van Gerwen kon maar niet van Clayton afkomen. De eerste sessie ging dan ook maar met 3-2 naar Mighty Mike. Clayton pakte sessie 2 met 3-2 en in deze sessie hadden we 4 breaks te verwerken. De 3de en 4de sessie exact hetzelfde verhaal, elke darter hield zijn sessie met 3-2. In leg 24 pakt v.Gerwen een break met een 11-darter en daar pakt hij dan ook de voorsprong. Deze sessie wint hij met 4-1. In leg 26 pakt hij dan nog een break. Dit lijkt de nekslag maar dan mist Mighty Mike 8 matchdarts in leg 27 waardoor Jonny Clayton toch nog ff in de race bleef. In leg 28 is het dan toch einde verhaal. De koek lijkt op bij The Ferret. MvG pakt de legen de partij via een 66 finish en wint met 16-12.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws