Henderson waggelt naar de tweede ronde ten koste van Lloyd PDC
PDC

Henderson waggelt naar de tweede ronde ten koste van Lloyd

Henderson waggelt naar de tweede ronde ten koste van Lloyd

De partij werd indrukwekkend geopend door met een 128-finish maar het vervolg van Jaws liet te wensen over. Henderson die bekend staat om zijn waggelende manier van gooien wist daarentegen wel mooi spel te laten zien. Toch kwam Lloyd nog wel een op 3-3 tussenstand maar vervolgens ging de Schot ervandoor. Op het moment dat de partij gespeeld leek beet Jaws nog terug en bracht de stand weer gelijk tot 6-6. Evenals de eerste wedstrijd van de avond leek een comeback te worden verzilvert met een overwinning maar ook in deze pot bleef dit alsnog uit.

Henderson wist de 180-ers goed te raken en met een 10-darter in de 17e leg van de wedstrijd kwam hij op een belangrijke 9-7 voorsprong. Vervolgens gaf hij het niet meer uit handen en met een 10-7 overwinning werd Lloyd voor de vijfde keer in 6 jaar in de eerste ronde van de World Matchplay naar huis gestuurd.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws