Home PDC Het Zweeler WK PDC Spel: Minimaal 600 euro aan prijzengeld

Het Zweeler WK PDC Spel: Minimaal 600 euro aan prijzengeld

RayVanBarneveld_PDCWK2011

In Alexandra Palace te Londen barst op vrijdag 13 december de strijd om de wereldtitel darts los. De laatste maanden is Phil Taylor ongenaakbaar gebleken en de titelverdediger start dan ook als grote favoriet aan het WK. Adrian Lewis, Michael van Gerwen en James Wade vormen de belangrijkste uitdagers, terwijl ook Simon Whitlock, Andy Hamilton, Kim Huybrechts en Raymond van Barneveld aan de start zullen verschijnen.

Het WK beleven wordt nog spannender door deel te nemen aan het WK PDC Spel. Met een budget van 100 miljoen euro moet een zo’n goed mogelijk team samengesteld worden bestaande uit twaalf darters. Vervolgens kunt u rustig achterover leunen en kijken hoe uw selectie op het WK presteert. Een darter scoort namelijk automatisch punten per ronde die hij overleeft. Voor extra punten moet voorspeld worden wie de wereldtitel zal opeisen op Nieuwjaarsdag.

Deelname aan het WK PDC Spel kost 5 euro per team, maar daartegenover staan wel fraaie geldprijzen. Gestart wordt met een prijzenpot van 600 euro waarbij de winnaar van het spel kan rekenen op 100 euro. In totaal zijn er zeventien prijzen voor het algemeen klassement en via het subleagueklassement is een extra’tje te verdienen met bijvoorbeeld vrienden of collega’s. Bij meer dan 200 betaalde teams zullen de prijzen toenemen, want organisator Zweeler garandeert dat 60 procent van de totale inleg ten goede komt aan de prijzenpot.

Veel succes!

If you like sports, you will love Zweeler