Home PDC Home Tour kampioen Aspinall zet zinnen nu op World Matchplay

Home Tour kampioen Aspinall zet zinnen nu op World Matchplay

WILLIAM HILL PDC WORLD CHAMPIONSHIP 2020 ALEXANDRA PALACE LONDON PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND 2 NATHAN ASPINALL V DANNY BAGGISH NATHAN ASPINALL IN ACTION

Kersverse Home Tour kampioen Nathan Aspinall zet zijn zinnen nu op een derde televisie titel, na het winnen van UK Open en de US Darts Masters in 2019. Na het winnen van de Home Tour legt The Asp de focus nu op de World Matchplay die gepland staat van 18 tot en met 26 juli. Aspinall hoopt in de zomer de Phil Taylor trofee omhoog te houden.  

“Ik had twee maanden vrij. Ik heb tijd doorgebracht met mijn gezin, ik heb ervan genoten. Maar ik heb werk te doen op het dartbord en het kriebelt om het weer op te pakken. Ik wil de Tour weer op, weer titels pakken, doen waarin ik goed ben en dat begint met de World Matchplay. Ik kan niet wachten om weer op het podium en op tv te zijn”.

“Ik heb nauwelijks getraind tijdens de lockdown en als ik trainde was het verschrikkelijk. Tijdens mijn eerste twee Home Tour avonden gooide ik best slecht, maar nu ben ik weer actief begonnen met trainen sinds bekend is geworden dat de World Matchplay doorgaat. Het duurt een paar weken om weer op je best te presteren maar ik speel samen met de beste van de wereld en ik denk dat ik voor de break heel goed presteerde”.