Inschrijvingen voor de PDC Qualifying School 2014 stromen binnen PDC
PDC

Inschrijvingen voor de PDC Qualifying School 2014 stromen binnen

Inschrijvingen voor de PDC Qualifying School 2014 stromen binnen

Van 15 tot en met 18 januari 2014 wordt de PDC Qualifying School gehouden. Op dit jaarlijkse toernooi gaan spelers wederom op jacht naar een 'droomticket' dat hen het recht geeft om twee jaar mee te dingen op de PDC Pro Tour. Zoals gebruikelijk wordt er over vier dagen gespeeld, waarbij er per dag vier tourkaarten te vergeven zijn. Er zal wederom een Qualifying School Order of Merit worden bijgehouden. De beste spelers van deze ranglijst vullen dan het deelnemersveld voor de Pro Tour aan. Dit deelnemersveld bestaat uit 128 spelers. De Qualifying School Order of Merit heeft nog een andere functie. Indien niet alle tourkaart houders zich voor een Players Championship hebben ingeschreven, zullen de hoogst geplaatste spelers op de Qualifying School ranglijst uitgenodigd worden.

Spelers die geen tourkaart winnen, worden automatisch PDPA leden en mogen zich verder op de Challenge Tour 2014 ontwikkelen. Verder hebben de PDPA leden recht op deelname aan de UK Open Qualifiers, European Tour Qualifiers, het PDPA kwalificatietoernooi voor het WK en enkele toernooien die buiten de Players Championships vallen en te zijner tijd bekend gemaakt zullen worden. Ook Nederlanders zullen een poging wagen op de Qualifying School 2014. Onder andere Richard van Zijtveld, Dirk van Duijvenbode en Benito van de Pas komen op de voorlopige deelnemerslijst voor, evenals de Belgen Rocco Maes en Nick Paenen. Drievoudig PDC WK finalist Peter Manley zal ook op de Qualifying School van 2014 zijn jacht op een ticket voortzetten.

Zie hier de voorlopige lijst van inschrijvingen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws