Wade bedankt fans voor de steun na de partij tegen Osborne PDC
PDC

Wade bedankt fans voor de steun na de partij tegen Osborne

Wade bedankt fans voor de steun na de partij tegen Osborne

James Wade heeft zijn fans bedankt voor de massale steun die hij de afgelopen twee dagen ontving nadat hij zich niet lekker voelde tijdens zijn eerste ronde partij tegen Colin Osborne op de World Grand Prix. De nummer drie van de wereld die met gezondheidsproblemen kampte in de afgelopen jaren, was zichtbaar van slag tijdens de partij tegen Osborne op dinsdagavond. vloog na de partij meteen terug naar Engeland.

Wade lijdt aan bipolaire stoornis (wisselende stemmingen), klinische depressie en ADHD. Hiervoor wordt hij vanaf 2010 behandeld in The Priory Clinic. Daar krijgt hij de nodige behandeling om de strijd met zijn ziekte aan te gaan.

'Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn fans te bedanken en iedereen die mij gesteund heeft, in het bijzonder vanaf dinsdag. De speler werd op fansites en via sociale netwerken overspoeld met berichten van bezorgde fans die hem een steun in de rug wilden geven. 'Ik ben nu thuis en krijg de juiste hulp. Ik kan nu aan mijn gezondheid werken voor de rest van het seizoen'.

Ook PDC voorzitter Barry Hearn heeft zijn steun betuigd aan zijn speler die zeven majors op zijn naam heeft staan: 'Het belangrijkste voor James is om beter te worden. We onderschrijven de gevoelens van de dartfans in deze moeilijke tijd voor Wade. James is één van de schitterende talenten in de dartsport met een lange carrière achter zich. Onze gedachten zijn bij hem en wensen hem het allerbeste toe tijdens zijn herstel'.

Update: James Wade zal vanwege het bovenstaande niet meer aanwezig zijn op de Dutch Darts Masters, die van 26 t/m 28 oktober in Nuland wordt gehouden. Hierdoor kan Co Stompé zijn plaats innemen, wat betekent dat de Nederlander niet meer deel hoeft te nemen aan het kwalificatietoernooi in Rosmalen op vrijdag 12 oktober.


0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws