Home PDC James Wade ligt op dit moment in een Duits ziekenhuis voor herstel

James Wade ligt op dit moment in een Duits ziekenhuis voor herstel

Ladbrokes Masters 2021 Marshall Arena 29/01/21 Pic: Christopher Dean/PDC 07930 364436 dean_christopher3@sky.com Round 2 James Wade v Chris Dobey

Afgelopen weekend moest James Wade noodgedwongen opgeven op de European Darts Open. Inmiddels is er een officieel statement naar buiten gebracht en daaruit blijkt dat hij momenteel aan het herstellen is in een ziekenhuis in Duitsland.

“James Wade is naar een ziekenhuis in Leverkusen gebracht op advies van een medisch team dat naar de dartlocatie was afgereisd. Daar heeft een serie van testen doorlopen om de oorzaak te achterhalen van zijn symptomen die bestonden uit een hoge hartslag, hoge bloeddruk, misselijkheid en duizeligheid.”

“Op dit moment boekt hij vooruitgang en gaat het naar omstandigheden beter met The Machine maar toch is hij nog niet in staat om naar huis af te reizen.”

Zijn vrouw die momenteel thuis zit en in verwachting is van hun tweede kind bedankt het personeel van het ziekenhuis voor alle zorg.

Samantha: “Het was een vreselijke nacht van zondag op maandag om te weten dat hij daar alleen is terwijl hij zich zo slecht voelt. We willen hem natuurlijk zo snel mogelijk weer thuis hebben maar volgen het advies van het medisch team wanneer het verantwoord is voor hem om weer te reizen.”

“Zelf geeft James aan dat hij weer snel in actie wil komen voor iedereen die kaarten hebben gekocht voor het darten. Dit ligt in zijn aard maar zijn volledig herstel is nu het belangrijkste.”