James Wade "Raymond van Barneveld speelt niet geweldig" PDC
PDC

James Wade "Raymond van Barneveld speelt niet geweldig"

James Wade "Raymond van Barneveld speelt niet geweldig"

Premier League 2009 kampioen James Wade komt in de twaalfde speelweek van de Premier League Darts 2013 tegen Raymond van Barneveld uit. De Engelsman lijkt voorafgaand de clash een psychologische oorlog te voeren. Op geeft een goedgemutste Wade namelijk aan:

'Ik zal niet van hem verliezen. De vorige partij eindigde in een gelijkspel maar ik voelde mij vreselijk slecht. Ik had buikgriep en had twee dagen niet geslapen. Toch heb ik er een gelijkspel uit kunnen halen. Mensen zeggen dat hij een geweldig jaar heeft, maar ik zie dat niet. Ik zie dat niet in zijn gemiddeldes terug. Hij boekt de juiste resultaten met lage gemiddeldes en mindere prestaties. Hij speelt niet geweldig. Kijk maar naar zijn scores, gemiddeldes en finish percentages. Ik kijk uit naar onze partij'.

De huidige nummers twee en drie van de Premier League ranglijst treffen elkaar in de vierde partij van de avond. Koploper van de ranglijst Michael van Gerwen die zijn 24ste verjaardag viert, komt in de tweede partij uit tegen Simon Whitlock.

Het speelschema van week 12
25 April – NIA, Birmingham
Phil Taylor v Adrian Lewis
Simon Whitlock v Michael van Gerwen
Robert Thornton v Andy Hamilton
Raymond van Barneveld v James Wade
Phil Taylor v Simon Whitlock
Adrian Lewis v Robert Thornton

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws