De Zwaan: "Wil Barney een hand geven en hij zakt zo in elkaar" PDC
PDC

De Zwaan: "Wil Barney een hand geven en hij zakt zo in elkaar"

De Zwaan: "Wil Barney een hand geven en hij zakt zo in elkaar"

Vanmiddag kwamen er verontrustende geluiden vanuit Milton Keynes waar de Players Championship 8 werd stilgelegd. Reden was dat Raymond van Barneveld onwel was geworden en in elkaar was gezakt.

Gelukkig bleek het naar omstandigheden mee te vallen en was de oorzaak een te lage bloedsuikerspiegel. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis en de situatie werd op zijn hotelkamer in de gaten gehouden.

Inmiddels is er meer duidelijk geworden over dit moment nadat Jeffrey de Zwaan sprak over het moment dat hij Barney een hand wou geven na zijn duel zoals hier te horen is.

Het blijkt namelijk dat Raymond van Barneveld op dat moment de schrijver was van het duel tussen Jeffrey de Zwaan en Zoran Lerchbacher. Het moment dat het misging voor Van Barneveld was direct na de winnende pijl. Hij werd onwel en zakte in elkaar voor het oog van Jeffrey de Zwaan.

Jeffrey de Zwaan: "Hij stond bij mij te schrijven en Zoran gooit uit. Ik geef Zoran een hand en wil naar Ray lopen en hij zakt zo in elkaar."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws