Johnny Haines ontvangt award voor overwinning op Van Barneveld PDC
PDC

Johnny Haines ontvangt award voor overwinning op Van Barneveld

Johnny Haines ontvangt award voor overwinning op Van Barneveld

PDC speler Johnny Haines uit Swindon versloeg van Barneveld op de in oktober 2012 gehouden Dutch Darts Masters en heeft hiervoor de 'Prestatie van het jaar' award mogen ontvangen op het jaarlijks terugkerende Swindon Advertiser's Sports Awards. De Engelsman won zijn award doordat hij de meeste stemmen kreeg van lezers van de gelijknamige lokale krant, Swindon Advertiser.

Haines versloeg van Barneveld met 6-5 in de tweede ronde van de Dutch Darts Masters in Nuland, won vervolgens ook van Jamie Caven in de derde ronde en verloor in de kwartfinale van Simon Whitlock. Hij had echter aan de kwartfinale genoeg om zijn debuut te maken op het Ladbrokes wereldkampioenschap. Daar sneuvelde hij bij de laatste 64 tegen Wes Newton. Johnny Haines bezet momenteel de 64ste positie op de wereldranglijst.

Een dolblije Haines: Het is geweldig om de award te winnen, maar ik realiseerde mij niet dat ik zoveel fans had in Swindon. De winst op Barney is tot nu mijn beste overwinning geweest, in het bijzonder in het bijzijn van zijn thuispubliek. Enkele PDC spelers komen uit Swindon, de sport is dus groeiende in deze stad. Het is geweldig dat de sport erkend wordt.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws