Justin Pipe ziet het 'double-in, double-out' toernooi als een uitdaging PDC
PDC

Justin Pipe ziet het 'double-in, double-out' toernooi als een uitdaging

Justin Pipe ziet het 'double-in, double-out' toernooi als een uitdaging

Nadat hij als uit de bus kwam in groep twee van de Championship League of darts, gaat Justin "The Pipe de komende World Grand Prix vol vertrouwen in. maakte een droomdebuut op het internettoernooi door Phil Taylor met 6-5 in de finale te verslaan en stroomde door naar de winnaarsgroep op 1 november. Deze overwinning is een grote stimulans voor Pipe, die tegen Simon Whitlock zal uitkomen in de eerste ronde van het 'double-in, double-out' toernooi.

'Ik hou van het format op de World Grand Prix', geeft Pipe aan. 'Alhoewel ik het vorig jaar van John Henderson verloor in de eerste ronde, heb ik van dit toernooi genoten'. 'Het was mijn debuut vorig jaar, dus ik weet wat ik kan verwachten. Maar ik hou wel van het double-in systeem'.

'Ik kon mogelijk geen "slechtere" tegenstander treffen dan Simon Whitlock, omdat hij één van de beste spelers is op de dubbels. Ik zal mijn dubbels dus heel snel moeten raken'. Momenteel is Simon heel goed in vorm en hij is een fantastische speler, ik weet dus wat ik zal moeten doen om hem te verslaan'.

Als ik mijn goede spel laat zien weet je maar nooit wat er kan gebeuren, vervolgt Pipe. 'De overwinning op de Championship Leaugue Darts is belangrijk en goed voor mijn vertrouwen. Ik kijk nu uit naar de komende Pro Tours in Dublin. Dan heb ik dat gehad en staat mij de partij tegen Simon te wachten'.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws