De 23-jarige Kevin Doets sluit zich aan bij Team Target Darts PDC
PDC

De 23-jarige Kevin Doets sluit zich aan bij Team Target Darts

De 23-jarige Kevin Doets sluit zich aan bij Team Target Darts

Team Target Darts is verheugd om Kevin Doets aan het team toe te voegen. De 23-jarige Nederlander staat bekend vanwege zijn koele benadering aan de oche en constante spel. Dit leverde hem al een PDC Development Tour zege en twee Challenge Tour titels op.

Kevin heeft al laten zien dat hij zich met de beste spelers in de dartswereld kan meten, hoewel hij vooralsnog geen PDC-tourkaart heeft. Hij mocht al zijn opwachting maken op de PDC Pro Tour en in een paar dagen verzamelde hij £8.000 door onder andere Michael van Gerwen, Jermaine Wattimena en Ricky Evans het nakijken te geven. Drie gemiste matchdarts tegen mede Team Target speler Nathan Aspinall kostte hem een kwartfinaleplaats op een van de Players Championship toernooien. Daarnaast wist hij in 2019 de kwartfinale van het Dutch Open te halen, waar hij met 5-4 net te kort kwam tegen de latere toernooiwinnaar Richard Veenstra.

Kevin geld al lange tijd als veelbelovend talent. Zo heeft hij in de jeugd meermaals het Nederlands team vertegenwoordigd. Toen Dan Dawson hem namens Target Darts vroeg hoe het voelt om teamgenoot te zijn van spelers als Raymond van Barneveld en Phil Taylor te zijn antwoordde hij: ''Het voelt min of meer normaal. Het voelt alsof ik in het team pas. Het voelt alsof ik hier thuis hoor.'' Het volledige Engelstalige interview is hier te vinden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws