Kim Huybrechts kan na de nodige tegenslag beginnen aan het WK PDC
PDC

Kim Huybrechts kan na de nodige tegenslag beginnen aan het WK

Kim Huybrechts kan na de nodige tegenslag beginnen aan het WK

Het zat . Nadat the Hurricane eindelijk op plaats bestemming was aangekomen bleek hij met lege handen te staan. Zijn bagage is zoek waardoor hij zonder pijlen voor de deuren stond van Ally Pally.

Zijn sponsor Bull's schoot te hulp en wist via een winkelier in Londen toch nog zijn darts af te leveren op de speellocatie. Huybrechts laat alle ongemakken op weg naar Londen achter zich en bereid zich nu voor op zijn wedstrijd.

Woensdagavond zal Kim Huybrechts zijn pijlen laten spreken tegen Steve Beaton. In 2012 boekte Huybrechts zijn beste PDC World Championship resultaat met een plek bij de laatste acht. In de kwartfinale was destijds Andy Hamilton te sterk voor de Antwerpenaar. Hamilton wist zelfs de finale te bereiken waar hij zijn meerdere moest erkennen in Adrian Lewis.

In onze WK veiling bieden we ook een gesigneerd shirt aan van Kim Huybrechts. De volledige opbrengst gaat naar KiKa dus doe een bod op www.dartfreakz.nl/veiling.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws