Home PDC Kim Huybrechts: “Price is een etterbak, ging nog op mijn voet staan”

Kim Huybrechts: “Price is een etterbak, ging nog op mijn voet staan”

Kim Huybrechts had na afloop van zijn duel met Gerwyn Price geen goed woord over voor zijn tegenstander. Hij gaat vervolgens ook in op het incident dat de twee hadden tijdens het slot van de partij welke te bekijken is op deze beelden.
.
“Het is een en al schreeuwen en gebrul en dat is goed. Maar dat deed hij ook steeds naast mij. Toen deed ik dat ook een keer terug en drie worpen later deed hij het weer en toen zei hij het staat 1-1. Dan denk ik, jij doet het gewoon constant jongen. Het is echt een etterbak aan het worden. Hij ging ook nog op mijn voet staan,” aldus een teleurgestelde Huybrechts.
.
Beelden van het incident in het slot van de partij

Huybrechts vervolgt: “Ik ben ook iemand die uitbundig viert maar ik doe het na mijn worp. Ik ga mijn pijlen halen, kom terug en ik zeg niks meer. Maar hij doet het gewoon achter je en constant naast je, overal. Ik heb hem altijd verdedigd toen ik commentaar deed voor de Belgische televisie en ik vond het niet leuk om te horen dat ze hem uitjouwen. Maar het is gewoon een hele irritante man op het podium.”