Kwalificatie toernooi Winmau World Youth Championship 8 NL-ers door PDC
PDC

Kwalificatie toernooi Winmau World Youth Championship 8 NL-ers door

Kwalificatie toernooi Winmau World Youth Championship 8 NL-ers door

Op zondag vindt in Wigan de race naar de finale van het Winmau World Youth Championship plaats met 96 spelers. Onder deze 96 spelers ook 21 Nederlanders, er is begonnen met een poule fase van 32 groepen met elk drie spelers. De groepswinnaars spelen vervolgens een knock-out toernooi met 32 spelers tot de finale.

Op 27 November zal in het Butlin's Minehead Resort tijdens de Cazoo Players Championship Finals de finale gespeeld worden, de finalisten van het Winmau World Youth Championship verdelen £10,000 Britse ponden.

In de groupsfase van het toernooi (laatste 96) wordt er een format van best of 9 gespeeld. Vanaf de laatste 32 (knock-out) moeten er zes legs worden gewonnen. (best of 11)

Van de 21 Nederlanders hebben acht Nederlands de poulefase gewonnen en spelen later de knock-out fase met 32 deelnemers. De groepswinnaars zijn: Danny Jansen, Kevin Doets, Niels Zonneveld, Justin van Tergouw, Owen Roelofs, Damian Mol, Geert Nentjes en Youri Brouwer.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws