Lewis 'Ik ga voor de Matchplay overwinning en de nummer 1 positie' PDC
PDC

Lewis 'Ik ga voor de Matchplay overwinning en de nummer 1 positie'

Lewis 'Ik ga voor de Matchplay overwinning en de nummer 1 positie'

Adrian Lewis kan twee vliegen in één klap slaan op de World Matchplay 2012. De wereldkampioen kan namelijk de nummer één positie op de wereldranglijst innemen als hij de Matchplay naar zich toe weet te trekken.

'Als ik de Matchplay kan winnen, word ik de nummer één van de wereld. Het is dus een extra stimulans voor mij. Ik heb mijzelf steeds een aantal doelen gesteld en deze week is dit mijn doelstelling' geeft de 27-jarige wereldkampioen aan.

'Ik denk niet dat ik het vorig jaar op mijn best was in Blackpool, ondanks ik de halve finale bereikte. Ik won partijen maar het was een beetje slordig en mijn spel was niet voor de volle 100% oké. Maar dit jaar heb ik een extra stimulans en ik ga de hele week ervoor om het toernooi te winnen'.

'In hetzelfde jaar de wereldkampioen tevens de nummer één van de wereld zijn, zal een droom zijn die uitkomt'.

'Robert is een grote bedreiging en hij zal heel zelfverzekerd zijn. Ik heb een goed resultaat in onze onderlinge duels, maar dat zegt niets. Het is altijd goed om een taaie tegenstander te hebben in de eerste ronde. Als je die partij wint, heb je een basis voor de rest van het toernooi. Ik had dat het vorig jaar tegen Kevin Painter, die enkele pijlen op tops miste om mij te verslaan. Hopelijk zal ik Robert de gelegenheid niet geven!'.

'Ik raak geïnspireerd door de stijging van Dave Chisnall in de top 16 en ook door de jonge talenten James Hubbard, Joe Cullen en Michael Smith. De jonge spelers zijn hongerig en door hen raak ik geïnspireerd om harder te werken. Ik was zoals hen en dat hongerige wilde ik terug'.

'Ik denk dat ik op het juiste moment weer in vorm kom en de trainingen gaan goed. Ik ben weer hard aan het trainen en heb het hongerige terug. Ik train 5 a 6 uur per dag en mijn voorbereiding is fantastisch'.

'De Winter Gardens is ongetwijfeld één van mijn favoriete zalen. De sfeer daar is fantastisch en je hebt een echt darts publiek. Ik hou ervan om daar te spelen en hopelijk zal ik een goede week hebben'.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws