Arron Monk en Michael Smith winnen Youth Tour Event 1 en 2 PDC
PDC

Arron Monk en Michael Smith winnen Youth Tour Event 1 en 2

Arron Monk en Michael Smith winnen Youth Tour Event 1 en 2

Vandaag verschijnen 136 spelers aan de oche in Derby om met elkaar de strijd aan te gaan voor de Youth Tour Events 1 en 2 in Derby. Het derde Youth Tour Event van dit weekend zal morgen worden gespeeld. Tot de 136 deelnemers behoren zich ook een groep Nederlanders met o.a. Dirk van Dijvenbode, Wouter Vaes, Hermie van Orsouw, Danny Slegers en John de Kruijff.

De loting heeft inmiddels plaatsgevonden en deze met alle uitslagen kan live worden gevolgd via de website van de PDC. Dartfreakz.nl komt aan het eind van de dag met een uitgebreid eindverslag.

Update 12:30 uur: Om 13:00 uur Nederlandse tijd gaat het toernooi van start. Volg de loting en alle uitslagen via deze link.

Update 17:45 uur: De Unicorn Youth Tour Event 1 is gewonnen door Arron Monk. Hij versloeg in de finale James Hubbard met 4-0. Alle uitslagen vind je via deze link.

Update 17:50 uur: Het tweede event van de Unicorn Youth Tour is inmiddels van start gegaan. Voor de loting en uitslagen zie deze link.

Update 20:00 uur: Michael Smith is winnaar geworden van het tweede Youth Event. Hij was in de finale met 4-2 te sterk voor Daniel King-Morris.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws