Loting UK Open laatste 16: Nederlanders mogen hard aan de bak PDC
PDC

Loting UK Open laatste 16: Nederlanders mogen hard aan de bak

Loting UK Open laatste 16: Nederlanders mogen hard aan de bak

De Nederlanders kenden een gunstige vierde ronde loting maar in de vijfde ronde mogen de Nederlanders hard aan de bak. Naarmate het toernooi verloopt, zullen de oranjes met zwaardere tegenstanders te maken krijgen. Michael van Gerwen heeft de 'onvoorspelbare tegenstander' Terry Jenkins tegen zich geloot. laat zien dat hij in vorm is op dit toernooi en was vandaag verantwoordelijk voor de uitschakeling van Kim Huybrechts.

Raymond van Barneveld mag zich opmaken voor een duel tegen UK Open 2012 winnaar en goed in vorm zijnde Robert Thornton, aan wie de Nederlander een zware kluif zal hebben. Ook Jelle Klaasen heeft niet met een 'makkie' te maken. The Matador zal met Ronnie 'The Rocket' Baxter aan de oche verschijnen. Steve West treft Peter Wright die ook vandaag sterk spel heeft laten zien en Stephen Bunting kansloos achter liet. Ook de partijen tussen Phil Taylor v Brendan Dolan en Adrian Lewis v Kevin Painter zijn er twee om voor te gaan zitten.

De volledige vijfde ronde loting ziet er als volgt uit:


Steve West
v Peter Wright

Andy Hamilton v Terry Temple

Michael van Gerwen v Terry Jenkins

John Henderson v James Wade

Phil Taylor v Brendan Dolan

Raymond van Barneveld v Robert Thornton

Ronnie Baxter v Jelle Klaasen

Adrian Lewis v Kevin Painter

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws