Mark Webster: 'Ik kijk uit naar de UK Open' PDC
PDC

Mark Webster: 'Ik kijk uit naar de UK Open'

Mark Webster: 'Ik kijk uit naar de UK Open'

Mark Webster heeft op de PDC Site laten weten dat hij uit kijkt naar de UK Open. Vorig jaar wist de man uit Wales het te schoppen tot de laatste 16 en dat wil hij dit jaar verbeteren. "Ik kijk er naar uit omdat het een goed toernooi is," zei Webster. "Ik heb vorig jaar ook hier gestaan en wist toen de laatste 16 te bereiken. Ik verloor hier misschien wel op een beetje een ongelukkige manier van Terry Jenkins. Niemand weet tegen wie hij speelt dit weten we allemaal pas op het laatste moment en dat maakt het extra spannend. Als je de vrijdag avond door komt dan begint het toernooi pas echt," Aldus Mark Webster.

Webster wist vorige maand zijn beste prestatie neer te zetten tijdens een weekend Pro Tour. Hij wist zowel op de zaterdag als zondag de halve finale te bereiken in het Engelse Wigan. "Ik heb altijd geweten dat ik niet de beste vloerspeler ben maar langzaam aan begint het beter te worden," Zei Webster. "Ik ben beter geworden en ik sta al met één been in de World Matchplay, daarnaast wil ik proberen om alle Majors te bereiken dit jaar. De laatste zes maanden sinds het WK Waren te gek ik heb genoten van ieder moment. Het heeft wat tijd gekost maar langzaam aan kom ik waar ik wil zijn," Aldus 'Webby'.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws