Martijn Verdaasdonk zal a.s. zondag debuut maken op PDC Q School PDC
PDC

Martijn Verdaasdonk zal a.s. zondag debuut maken op PDC Q School

Martijn Verdaasdonk zal a.s. zondag debuut maken op PDC Q School

De PDC Q-school start zondag 9 januari en ditmaal debiteert Martijn Verdaasdonk uit Etten-Leur. Alle spelers reizen af om vervolgens in een bubble te strijden voor een PDC tourcard. Met deze tourcard zijn ze minimaal twee jaar verzekerd van deelname binnen het PDC-pro circuit! Een droom waar Martijn naartoe aan het werken is.

De afgelopen twee jaar tijdens lockdown heeft Martijn zich meer kunnen focussen op darts en heeft zich in de kijker gespeeld via de online dartswereld van de IEDB. Met als resultaat dat hij nu aangesloten is bij Mach Darts Management. Die zijn gehele traject begeleiden en faciliteren. In de regio word hij gesponsord door Jan Goos Slagerij, maar ook heeft hij als eerste Nederlander een contract getekend bij materiaal sponsor Karella darts uit Duitsland. Tijdens lockdown heeft hij grote stappen kunnen zetten, daar waar andere spelers niet de motivatie konden vinden.

Martijn Verdaasdonk: ‘Dat ik nu deze kans krijg vanuit mijn sponsoren om de volgende stap in mijn carrière te kunnen zetten geeft me vertrouwen. Tijdens lockdown heb ik bewezen dat ik van iedereen kan winnen. Online heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen. Wekelijks op niveau spelen tegen top spelers heeft me een completeren speler gemaakt. We gaan er alles aan doen om deze lijn door te kunnen trekken’.

Jan Goos: 'De reden waarom ik talent steun is omdat het me trots maakt wanneer jongens uit de regio het zichtbaar goed doen op een (professioneel) podium. Hieraan verbind ik graag mijn bedrijfsnaam waarin ik geloof dat hierdoor de herkenbaarheid van zowel de speler als ons bedrijf positief tot uiting komt'.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws