Michael van Gerwen: “Een paar jaar geleden was dit nog een droom” PDC
PDC

Michael van Gerwen: “Een paar jaar geleden was dit nog een droom”

Michael van Gerwen: “Een paar jaar geleden was dit nog een droom”

Voor het eerst in zijn darts carrière wist Michael van Gerwen gisterenavond de PDC European Championship te winnen. Hij deed dit in stijl met een 9-darter in de halve finale tegen landgenoot Raymond van Barneveld en met een overtuigende winst op Terry Jenkins in de finale. Mighty Mike was na afloop licht emotioneel en dat bleek ook wel uit zijn woorden welke hieronder terug te lezen zijn.

"Ik heb deze prijs nog niet eerder gewonnen, dus dit is heel speciaal voor mij. Het WK en EK in een jaar winnen is fantastisch. Ik ben heel blij met mijn optreden vandaag. Die 9-darter was natuurlijk top. Ook het publiek hier in Mülheim was super. Voor een Nederlander in Duitsland doe ik het goed", aldus de huidige nummer 1 van de wereld.

Van Gerwen vervolgt: "Ik wil nog veel meer laten zien. Het WK is na dit toernooi het belangrijkste. Mijn zelfvertrouwen is momenteel heel. Ik wil nog heel lang de nummer een van de wereld blijven."

"Ik beleef de tijd van mijn leven. Een paar jaar geleden was dit allemaal nog een droom. Nu is het realiteit. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ik geniet er met volle teugen van. In het leven weet je nooit wat er gebeurt," aldus de pas 25-jarige Brabander.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws