Home PDC Michael van Gerwen mist Vegas vanwege blessure (update)

Michael van Gerwen mist Vegas vanwege blessure (update)

PDC_EK_2009_dag_2_37

Michael van Gerwen zal er niet bij zijn in Las Vegas het komend weekend. Een gebroken sleutelbeen zou ‘Mighty Mike’ nog langer aan de kant kunnen houden. Het is nog een geluk bij een ongeluk voor Van Gerwen dat het niet om zijn rechter arm gaat waarmee hij gooit, maar om een sleutelbeen breuk aan zijn linkerarm.

Tijdens een ritje met de mountenbike kwam Mighty Mike dinsdagavond ten val. Hoelang de Nederlander niet in actie kan komen is nog onbekend. Vandaag zal van Gerwen door een sportarts gezien worden in het St. Annaziekenhuis te Geldrop.

De Nederlander liet aan dartfreakz weten dat hij er erg van baalt. “Het mag duidelijk zijn dat ik erg teleurgesteld ben Vegas te moeten missen. Ik ga er alles aan doen om tijdens het European Championship eind juli in Dinslaken te kunnen knallen” aldus Van Gerwen. “Ik heb de laatste drie jaar mee gedaan in Blackpool en wou er dit jaar ook weer heel graag bij zijn. Nu ik er niet bij kan zijn in Vegas kan ik dat wel vergeten,” aldus de Nederlander. Eigenlijk zou ik niet naar Canada gaan maar na dit voorval zal ik ook afreizen naar Ontario, Canada op 28 en 29 augustus.

Dartfreakz wenst Michael in ieder geval een spoedig herstel toe, en hoopt hem weer snel in actie te zien.