Michael van Gerwen terug aan de oche in Amsterdam dit weekend PDC
PDC

Michael van Gerwen terug aan de oche in Amsterdam dit weekend

Michael van Gerwen terug aan de oche in Amsterdam dit weekend

Samen met Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort, Jermaine Wattimena, Martijn Kleermaker, Jeffrey de Zwaan, Maik Kuivenhoven en Ron Meulenkamp zal Michael van Gerwen dit weekend de pijlen weer oppakken tijdens de Dutch Darts Masters waar 60000 Britse ponden te verdelen zijn. Mighty Mike heeft bevestigd dat hij na zijn operatie weer fit genoeg is om deel te nemen. De Brabander heeft zijn eerste worpen op het trainingsbord al achter de kiezen.

De 33-jarige is geholpen aan het zogeheten carpal tunnel syndrome aan zijn rechter pols. De Nederlander had al enige tijd last van vervelende tintelingen door zenuwen die te weinig ruimte hadden. Vorige week maandag wist Van Gerwen zijn zesde Premier League titel te pakken na een slopende finale die hij met 11-10 won van Joe Cullen. Enkele uren later lag Van Gerwen onder het mes en is inmiddels voldoende hersteld om het gevecht aan de oche weer aan te gaan.

"Ik kijk ernaar uit om dit weekend terug te keren in Amsterdam voor de Dutch Darts Masters. Ik had vandaag een rustige training. Bedankt voor alle berichten over mijn operatie, het is allemaal heel goed verlopen" liet van Gerwen weten op twitter.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws