Home PDC Shaun Narain wint Canadees kwalificatietoernooi voor het jeugd WK

Shaun Narain wint Canadees kwalificatietoernooi voor het jeugd WK

Shaun_Narain

Shaun Narain heeft het Canadese kwalificatietoernooi dat afgelopen weekend te London, Ontario werd gehouden, gewonnen. Hiermee heeft de Canadese jeugdspeler een plekje weten te bemachtigen bij de laatste 64 van het PDC Unicorn jeugd wereldkampioenschap 2013.

Narain heeft het kwalificatietoernooi voor de tweede keer op rij weten te winnen. Het vorig jaar kwam hij ook al als sterkste uit de bus door Sarah Hayhurts met 4-2 in de finale te verslaan. Dit jaar was hij zijn tegenstander Dawson Murshell met 4-1 de baas. Het vorig jaar won Narain ook al van Murshell toen de jongeren elkaar in de halve finale tegenkwamen op het kwalificatietoernooi. Murshell werd toen met 4-2 verslagen. In november vorig jaar verloor Narain met 5-4 van Darren Whitingham in de eerste ronde van het jeugd wereldkampioenschap 2012.

Shaun voegt zich samen met Dan Lauby jr. uit Indiana bij de laatste 64 voor het jeugd wereldkampioenschap, welke gespeeld zal worden in de lente van 2013. De top 32 van de PDC Unicorn Jeugd Tour Order of Merit zullen samen met een reeks van internationale en Rileys gekwalificeerden het deelnemersveld bepalen. Meer informatie hierover wordt nader bekend gemaakt. De finale wordt, evenals het jeugd wereldkampioenschap van 2012, op de play-offs dag van de Premier League gespeeld.

De uitslagen van het Canadese kwalificatietoernooi:

Laatste 16:
Denver Jones (Bye)
Dawson Murschell 4-1 Nicholas Findlay
Oceanna Watson 4-0 Steven Wilcox
Daniel Collins 4-0 Dylan Wells
Jeremy Miller 4-0 Dylan Scafe
Wesley Thompson 4-2 Michael DeGroot
Daniel King 4-1 Brian Tiner
Shaun Narain 4-2 Ian Fogarty

Kwartfinales:
Dawson Murschell 4-0 Denver Jones
Oceanna Watson 4-1 Daniel Collins
Jeremy Miller 4-3 Wesley Thompson
Shaun Narain 4-0 Daniel King

Halve finales:
Dawson Murschell 4-2 Oceanna Watson
Shaun Narain 4-3 Jeremy Miller

Finale
Shaun Narain 4-1 Dawson Murschell