Home PDC Nederlandse top darters krijgen een optimale voorbereiding richting het WK

Nederlandse top darters krijgen een optimale voorbereiding richting het WK

2022-11-30 WELL, NETHERLANDS- NOVEMBER 30: Toto Dart Kings press presentation on November 30 2022 in the Toto Dart Kings Castle Well, Netherlands (Photo by Bas van den Berk/Orange Pictures)

Tijdens het PDC World Championship Darts in Londen kunnen Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Danny Noppert, Vincent van der Voort en Dirk van Duijvenbode zich in alle rust voorbereiden in een eigen huis. In dit huis kunnen ze zich in alle rust voorbereiden met dartbanen en zelfs een eigen kok die hun gezonde maaltijd bereid.

Dit alles in het kader van de professionalisering van het TOTO Dart Kings team waar het vijftal deel van uitmaakt. Chris Woerts initiatief nemer van het TOTO dartteam liet weten dat het de mannen aan niets zal ontbreken, van een eigen fysiotherapeut tot chauffeur alles halen we uit de kast om het vijftal darters volledig te ontzorgen. 

“We kregen nog wel eens de vraag of het wel een echt team was” aldus Woerts, “we hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een professionaliseringsslag te maken”. Zo hebben we oud olympiër Govert Viergever aangehaakt om samen met een partner onze spelers te begeleiden met voeding en hun mentale prestaties te verbeteren. Van Duijvenbode stond al langer onder ‘behandeling’ van het duo wat er mede voor gezorgd heeft dat Aubergenius zijn beste jaar heeft doorgemaakt. 

De 63-jarige sportmarketeer Chris Woerts maakte woensdag ook al bekend dat dartsfans in Londen een ‘Holland House’ ontmoetingsplaats krijgen onder de rook van het Alexandra Palace de Toto Dart Kings-pub, klik hier voor dat artikel.

Zoals ieder jaar organiseren we ook dit jaar weer een gratis dartpoule waarbij er 10 mooie prijzen te winnen zijn. Deelnemen kan op poules.com/dartfreakz