Nieuw driejarig contract tussen de PDC en Alexandra Palace PDC
PDC

Nieuw driejarig contract tussen de PDC en Alexandra Palace

Nieuw driejarig contract tussen de PDC en Alexandra Palace

Het PDC wereldkampioenschap verhuisde in 2008 van het Circus Tavern te Purfleet naar het grote en populaire Alexandra Palace in Noord-London. Voor de meeste dartfans is Alexandra Palace, ook wel ‘Ally Pally’ genoemd ‘The place to be’. En dat zal de komende drie jaar zeker nog het geval zijn. De PDC en de prestigieuze locatie hebben hun overeenkomst namelijk met drie jaar verlengd.

PDC Chairman Barry Hearn: ‘We zijn heel blij dat we het wereldkampioenschap in Alexandra Palace kunnen behouden middels dit driejarig contract. Het toernooi onderging een enorme groei in de afgelopen vijf jaar en Alexandra Palace is de thuishaven geworden van dit toernooi, die uitstekende faciliteiten biedt aan spelers, fans en de media. Er is geen betere arena in de dartsport gedurende het wereldkampioenschap dan Alexandra Palace. De sfeer is ongelooflijk en het bijzonder podium haalt het beste uit de spelers.

Duncan Wilson, Chief Executive van Alexandra Palace geeft aan dat het team van Alexander Palace ook verheugd en trots is om wederom met Barry Hearn en de PDC te werken en het wereldkampioenschap wederom in Alexander Palace gehouden zal worden. 'Het afgelopen jaar werd Alexandra Palace door meer dan 40.000 toeschouwers bezocht, die aan een geweldige sfeer bijdroegen in het speciaal opgerichte fandorp. Het driejarig contract zegt wat over de kwaliteit van Alexandra Palace. Er worden regelmatig sportevenementen in Alexandra Palace gehouden maar de arena komt tot leven tijdens het wereldkampioenschap darten, die één van onze hoogtepunten is van het jaar. We kijken er weer naar uit om internationale spelers en supporters in Alexandra Palace te verwelkomen zodat zij kunnen genieten van hetgeen deze arena allemaal te bieden heeft’.

Leuk voor de fans om te weten is dat er in de grote hal van Alexandra Palace een fan-gedeelte cq fandorp is ingericht waar men onder andere een speciaal ingerichte Ladbrokes shop treft, koopwaar, eventueel een ontmoeting met enkele topspelers, er kan een pijltje gegooid worden en men kan er ook eten en drinken.

Het Ladbrokes wereldkampioenschap 2013 dat een totaal aan prijzengeld kent van £1.000.000,-, wordt van 14 december 2012 tot en met 1 januari 2013 in de prestigieuze locatie gehouden. Het is John Part, Phil Taylor en Adrian Lewis tot nu toe gelukt om het wereldkampioenschap in Alexandra Palace naar zich toe te trekken.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws