Noppert ziet kwalificatie European Championship aan zijn neus voorbij gaan PDC
PDC

Noppert ziet kwalificatie European Championship aan zijn neus voorbij gaan

Noppert ziet kwalificatie European Championship aan zijn neus voorbij gaan

Zoals in vermeld, was onder meer Danny Noppert nog in de race voor deelname aan de European Championship 2019. Het deelnemersveld bestaat uit de top 32 van de European Tour Order of Merit.

De Nederlander stond zaterdag op dag twee van de Gibraltar Darts Trophy op de 32ste en laatste plek van de voorlopige lijst. Noppert had dus nog ponden nodig om zijn positie te versterken, aangezien hij 11.000 ponden had verzameld en 3.000 pond bijgeschreven zou worden in geval van de tweede ronde winst. Met 13.000 pond zou Noppert nog in de race zijn voor het hoofdtoernooi.

In de tweede ronde moest hij alvast met Michael Smith zien af te rekenen, maar de Fries verloor zijn partij en dit had niet mogen gebeuren. Hiermee ziet Noppert deelname aan de European Championship 2019 in rook opgaan, ten gunste van Michael Smith die zijn positie heeft versterkt. Het vorig jaar maakte Noppert zijn debuut op de European Championship waar hij in de eerste ronde verloor.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws