Home PDC Ook World Series Down Under verplaatst naar 2021 vanwege Corona

Ook World Series Down Under verplaatst naar 2021 vanwege Corona

Nadat de PDC eerder al bekend maakte dat de US Darts Masters dit jaar niet gehouden zouden worden, zijn ook de drie World Series die in Australië en Nieuw-Zeeland gehouden zouden worden voor 2020 van de kalender geschrapt.

Zodoende zijn de World Series toernooien die in augustus voor het eerst Wollongong en Townsville aan zouden doen van de kalender gehaald. Hetzelfde geldt voor de NZ Darts Masters die wederom in Hamilton plaats zou hebben. 

De New South Wales Darts Masters is nu gepland op 6 en 7 augustus in het WIN Entertainment Centre in Wollongong. Een week later is de Townsville Entertainment & Convention Centre het decor voor de Queensland Darts Masters.

Op 20 en 21 augustus zullen de World Series spelers te bewonderen zijn in de Claudelands Arena in Hamilton op de NZ Darts Masters.

PDC directeur Matthew Porter zei hierover: ”We vonden het verplaatsen van de toernooien in Oceanië naar 2021, net zoals toen we dat deden bij de US Darts Masters, waarbij de eerste toernooien voor de World Series of Darts 2021 dus al vast liggen, de juiste stap gezien de huidige wereldwijde situatie. De reactie van de fans in Australië en Nieuw Zeeland was enorm bemoedigend en we keken echt uit naar ons gepland debuut in Wollongong en Townsville en ons rentree in  Hamilton. Nu we de data voor 2021 al vast hebben liggen, biedt dit de fans de kans om met grotere zekerheid plannen te maken om een of meerdere van deze fantastische World Series toernooien bij te wonen.”