“Op weg naar allesbeslissende speelweek in de Premier League” PDC
PDC

“Op weg naar allesbeslissende speelweek in de Premier League”

“Op weg naar allesbeslissende speelweek in de Premier League”

De spanning in de Premier League of Darts stijgt naar grote hoogte na de uitslagen van gisterenavond. Met het gelijkspel tussen Raymond van Barneveld en Gary Anderson is het voor inmiddels niet meer mogelijk om zich nog te plaatsen voor de play-offs, maar voor de overige spelers zijn de kansen nog altijd aanwezig. Zo is het zelfs voor Andy Hamilton, die op dit moment de zevende positie bezet, nog mogelijk om zich tijdens de laatste speelweek alsnog te voegen bij de beste 4 alhoewel hij hierbij wel afhankelijk is van de overige uitslagen.

Zelden is het zo spannend geweest met nog slechts één speelweek te gaan en ook de spanning in de Dartfreakz Premier League Dartspoule is weer terug. Lange tijd ging ‘Jasper’ ruim aan de leiding maar inmiddels heeft ‘Francois Wollfs’ een inhaalslag gemaakt en is het onderlinge verschil nog maar slechts 20 punten.

De volledige rankingstand is hier te bekijken en we wijzen je graag alvast op het feit om na de laatste speelronde nogmaals jouw voorspellingen in te vullen. Zodra de laatste speelweek is geweest en de vier spelers voor de play-offs zijn bekend kunnen de halve finales en de finale namelijk ook worden voorspeld voor de nodige punten.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws