Ovens pakt winst in wisselvallige partij tegen blunderende Baxter PDC
PDC

Ovens pakt winst in wisselvallige partij tegen blunderende Baxter

Ovens pakt winst in wisselvallige partij tegen blunderende Baxter

Tegen de verwachting van de bookmakers in is de eerste partij van de avond gewonnen door . In een interessante pot die een aantal onverwachte wendingen kende wist Ovens met sterk spel uit te lopen naar een comfortabele 4-1 voorsprong. Hierbij wist hij o.a. een 121-finish te gooien en werden de triples veelvuldig gevonden. Bij een stand van 6-2 in het voordeel van The Heat wist een 146-finish te gooien die de wedstrijd deed kantelen. The Rocket deelde hiermee een gevoelige klap uit en het gemiddelde van Ovens daalde hard waardoor er na 14 gespeelde legs een tussenstand van 7-7 op het scoreboard stond.

Baxter leek zijn comeback te kunnen voortzetten en de partij binnen te halen maar enkele slordige beurten bracht hem alsnog in de problemen. Ovens wist zich te herpakken en profiteerde van de fouten die zijn tegenstander meerdere malen beging. Bij een stand van 9-8 voor The Heat ging Baxter wederom de mist in en via dubbel 10 maakte Denis Ovens het af met een 10-8 overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws