Ovens: "Ik heb nu plezier in mijn wedstrijden op tv" PDC
PDC

Ovens: "Ik heb nu plezier in mijn wedstrijden op tv"

Ovens: "Ik heb nu plezier in mijn wedstrijden op tv"

Denis Ovens wist afgelopen weekend verrassend de halve finale te bereiken van de PDC UK Open. Voor Ovens was dit een mijlpaal op een TV Toernooi en hij liet weten hier erg blij mee te zijn. "Ik heb er nu plezier in om om tv te gooien," zei Ovens. "In Blackpool wist ik vorig jaar van Dennis Priestley te winnen waarna Terry Jenkins op het nippertje te sterk was. Ik speelde tegen Colin Lloyd tijdens het WK, misschien had ik wel moeten winnen maar uiteindelijk bleek hij net iets sterker. Hoe dan ook heb ik nu erg veel plezier in de TV Toernooien," aldus Denis Ovens.

Ovens heeft naast het darten nog altijd een baan en had verwacht om 1.000 of misschien 2.000 pond te pakken dit weekend om daarna weer gewoon aan het werk te gaan op maandag. Dit verliep echter veel anders dan verwacht. "Ik ging naar Bolton zonder verwachtingen," zei de Engelsman. "Ik stond al bij de laatste 64 en had daardoor al 1.000 pond veilig gesteld. Verder had ik me voorgenomen om minstens één partij te winnen om daarna weer op maandag normaal te gaan werken. Ik pakte mijn kansen en wist daardoor zelfs nog verder te komen, de enige die me wist te stoppen was Phil Taylor. Tegen Taylor spelen is een verhaal apart en het is ook moeilijk te omschrijven hoe het is om tegen hem te spelen," Aldus Denis Ovens.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws