PDC Asian Tour 5: Noel Malicdem wint, Pu Po eerste Taiwanese finalist PDC
PDC

PDC Asian Tour 5: Noel Malicdem wint, Pu Po eerste Taiwanese finalist

PDC Asian Tour 5: Noel Malicdem wint, Pu Po eerste Taiwanese finalist

Zaterdag vindt in de Filipijnen de vijfde Asian Tour plaats. Dit toernooi is vanaf de halve finale live te volgen via onderstaande livestream. In de halve finales zien we onder andere Seigo Asada en Noel Malicdem in actie.

Door de vroegtijdige uitschakeling van de twee koplopers van de PDC Asian Tour Order of Merit Royden Lam en Paul Lim lagen er kansen voor andere spelers op de vijfde Asian Tour. Ook voor de nummer vier Haruki Muramatsu en Mikuru Suzuki die indruk maakte op de eerste twee PDC Asian Tour toernooien van dit jaar en het tweede weekend liet schieten viel het doek vroegtijdig.

De nummer drie Seigo Asada kon hier enigszins van profiteren door de halve finale te halen. Daarin moest hij zijn meerdere erkennen in Teng Lieh Pu Po, die als eerste Taiwanees een finale op de PDC Asian Tour wist te behalen. In de finale moest Teng Lieh Pu Po zijn meerdere erkennen in Noel Malicdem, die het weekend in ging als nummer 8.

Kwartfinale
Noel Malicdem - Charlie Morris 5-3
Andy Lou Villamor - Kevin Leung 5-3
Teng Lieh Pu Po - Christian Perez 5-4
Seigo Asada - Lourence Ilagan 5-1

Halve finale
Noel Malicdem - Andy Lou Villamor 5-4
Teng Lieh Pu Po - Seigo Asada 5-3

Finale
Noel Malicdem - Teng Lieh Pu Po 5-2

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws