PDC Asian Tour 6: Lourence Ilagan zesde winnaar en zorgt voor Filipijnse dubbelslag PDC
PDC

PDC Asian Tour 6: Lourence Ilagan zesde winnaar en zorgt voor Filipijnse dubbelslag

PDC Asian Tour 6: Lourence Ilagan zesde winnaar en zorgt voor Filipijnse dubbelslag

Zondag vindt in de Filipijnen de zesde PDC Asian Tour plaats. Via deze weg plaatsen de vier spelers die na in de top vier staan zich voor het PDC WK. Lourence Ilagan, Noel Malicdem, Royden Lam en Paul Lim wisten zich vorig jaar via de Asian Tour Order of Merit te plaatsen. Lim, die als vijfde eindigde, had geluk dat Seigo Asada, een van de top vier spelers, via het Japanse kwalificatietoernooi direct een plek in Alexandra Palace wist af te dwingen.

Lourence Ilagan wist PDC Asian Tour 6 te winnen. De man van de Filipijnen is een dag nadat zijn landgenoot Noel Malicdem PDC Asian Tour 5 won de zesde speler die een PDC Asian Tour op zijn naam weet te zetten. Ilagan versloeg Royden Lam, zijn landgenoot Paolo Nebrida en uiteindelijk de Japanner Yuki Yamada op weg naar de titel. In het openingsweekend pakten Royden Lam en Paul Lim de titels. Vervolgens zorgden Haruki Muramatsu en Seigo Asada voor een Japanse dubbelslag in Tokyo.

Kwartfinale
Yuki Yamada - Dioleto Peresores 5-3
Noel Malicdem - Mark Anthony Opada 5-3
Lourence Ilagan - Royden Lam 5-4
Paolo Nebrida - Sony de Leon 5-2

Halve finale
Yuki Yamada - Noel Malicdem 5-1
Lourence Ilagan - Paolo Nebrida 5-2

Finale
Lourence Ilagan - Yuki Yamada 5-3

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws