PDC gaat incident Taylor en Barney na voor mogelijke boete PDC
PDC

PDC gaat incident Taylor en Barney na voor mogelijke boete

PDC gaat incident Taylor en Barney na voor mogelijke boete

De PDC heeft het tussen Phil Taylor en Raymond van Barneveld aan de DRA voorgelegd. Dit zegt . Het duo was publiekelijk in een heftige discussie verwikkeld na hun halve finale partij op het Ladbrokes wereldkampioenschap 2013. De DRA zal het incident onderzoeken en nagaan of er maatregelen genomen zullen worden tegen de "kibbelaars". De DRA behandelt gevallen van de PDC en PDPA en één van de primaire taken is het waarborgen van goed bestuur en integriteit binnen de dartsport. Indien de spelers de regels overtreden hebben en schuldig bevonden worden, zullen zij waarschijnlijk een boete opgelegd krijgen.

Maar de kans is groot dat alleen Phil Taylor een mogelijke boete opgelegd zal krijgen vanwege zijn woedeuitbarsting. De zestienvoudig wereldkampioen is zich daar ook bewust van. 'Ik schaam me omdat ik echt van Raymond hou maar hij trok wat hard aan mijn arm en dat deed pijn. Dat was het, het was een opwelling. Maar de PDC mag mij straffen'.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws