PDC gaat samenwerken met DEAFinitely Darts PDC
PDC

PDC gaat samenwerken met DEAFinitely Darts

PDC gaat samenwerken met DEAFinitely Darts

De PDC heeft aangekondigd dat ze gaan samenwerken met de liefdadigheidsorganisatie SignHealth. In het kader van deze samenwerking zal op 21 oktober het DEAFinitely Darts evenement plaatsvinden. SignHealth is een gezondheidsorganisatie voor doven en slechthorenden met als doelstelling het verbeteren van de gezondheidszorg en de kwaliteit van service voorwaarden voor doven en slechthorenden. De unieke samenwerking geldt als een officieel liefdadigheidsdoel van de PDC en de inzameling voor dit goede doel is inclusief het DEAFinitely Darts toernooi dat op 21 oktober gehouden wordt.

Wereldkampioen en nr 1 van de wereld Phil Taylor heeft voorafgaand aan de Premier League Darts Play-offs in het Wembley stadion meegeholpen met de lancering van het toernooi en heeft zijn steun hieraan betuigd."Dit is een fantastisch doel en ik ben verheugd om SignHealth te verwelkomen als het officiële liefdadigheidsdoel van de PDC," aldus Taylor. "Darten is de grootste sport waaraan doven en slechthorenden meedoen. Dit is iets wat maar weinig mensen weten, en hopelijk kunnen we meer mensen bewust maken van het werk dat SingHealth verricht door het organiseren van het DEAFinitely Darts toernooi." "Ik zal het DEAFinitely Darts toernooi steunen en ik wil erop aandringen dat dartteams in pubs en clubs in heel Engeland ook mee gaan doen!."

"Doe iets bijzonders met je handen!"

DEAFinitely Darts zal inzamelingsevenementen gaan in houden in pubs en clubs in heel Engeland. Hieraan kunnen teams van 8 personen meedoen om een wereldrecordpoging te bereiken voor het meeste aantal mensen dat darts tegelijkertijd speelt. Teams kunnen zich inschrijven voor een bedrag van £100 per team. Er kunnen prijzen gewonnen worden door de teams die het meeste geld inzamelen en ieder team dat meer dan £800 heeft ingezameld krijgt het inschrijfgeld terug. De prijzen bestaan uit een reis naar de Bahamas voor de organisator waarvan het team het meeste sponsorgeld binnen haalt, en een prijs van £4,000 ligt er klaar voor het team dat het meeste sponsorgeld weet binnen te halen. Bovendien krijgt het winnende team ook nog een demonstratie van een top PDC speler.

Hoe werkt het?

* DEAFinitely Darts zal op 21 oktober van 7pm - 11pm georganiseerd worden.

* Een team bestaande uit 8 personen is nodig voor de inschrijving om mee te doen (meer dan 1 team per locatie/pub).

* Het voorgestelde format is een toernooi met 1001 dubbel in, dubbel out.

* Locaties/pubs moeten voor een speciale versie van een dartbord per team, flitghts en draagbare score apparatuur.

* De 15 locaties/pubs die het meeste geld inzamelen krijgen een bezoek van een hooggeplaatste PDC speler.

Waarom DEAFinitely Darts?

Stel je eens voor dat je wordt buitengesloten van het wel en wee in je buurt omdat niemand in de buurt met je kan communiceren? Eén op de zeven mensen in Engeland heeft een vorm van gehoorverlies, maar SignHealth zorgt ervoor dat doven en slechthorenden mee kunnen doen in iedere gemeenschap door samen met gezondheidsorganisaties en andere instellingen te werken aan betere gezondheidszorg en toegankelijkheid voor doven en slechthorenden. Meer informatie over deze organisatie is te vinden via: www.signhealth.co.uk.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws