Home PDC PDC gaat nog eens 5 jaar in zee met dartsmerk Unicorn

PDC gaat nog eens 5 jaar in zee met dartsmerk Unicorn

hearnunicorn2012

De PDC en Unicorn hebben besloten om het huidige contract nog eens met een periode van 5 jaar te verlengen. Met die verlenging blijft Unicorn tot tenminste 2017 hofleverancier voor de PDC. In totaal werken de bedrijven dan al 20 jaar samen. Het bekende Unicorn Eclipse Pro bord zal dus nog steeds gebruikt worden bij de televisie toernooien, de ProTour en de PDC Unicorn Youth Tour.

Naast de levering van materialen zal unicorn ook de toekomstige sterren voor de komende 5 jaar blijven sponsoren met haar steun aan de PDC Unicorn Youth Tour en het PDC Unicorn World Youth Championship.  

“Het is fijn dat we onze relatie met Unicorn weer uit kunnen breiden en ik wil Unicorn bedanken voor hun voortdurende steun aan de PDC”, aldus PDC voorman Barry Hearn.

“Ze bleven hun producten in de afgelopen jaren continu ontwikkelen en het Unicorn Eclipse Pro dartbord is daar de belichaming van en dat bord wordt in ieder PDC toernooi gebruikt. Daarnaast heeft Unicorn de afgelopen 2 jaar een sleutelrol gespeeld bij de ontwikkeling van de Youth Tour en het World Youth Championship. Deze voortdurende steun voor de toekomstige sterren toont pas echt hoe toegewijd Unicorn is als het gaat om de ontwikkeling van de sport op de lange termijn. We zijn verheugd dat we deze samenwerking mogen voortzetten en verheugen ons op de samenwerking en de ontwikkeling van de sport als geheel voor de komende 5 jaar.”

Unicorn heeft een breed assortiment aan dart gerelateerde producten en is sponsor van een groot aantal namen in de sport, waaronder Phil Taylor, James Wade, Raymond van Barneveld en Gary Anderson. Unicorn Directeur Edward Lowy voegde er het volgende aan toe:

“Wij zijn absoluut blij met de hernieuwde samenwerking op lange termijn net de PDC. Dit is de hoeksteen van een 20-jarige relatie tussen Unicorn en de PDC. De exclusieve levering van het Unicorn Eclipe dartbord blijft hiermee in stand en er is geen verfijnder Unicorn bord te vinden. Voor ons is de aankondiging van de sponsoring van de PDC Youth Tour en World Youth Championship minstens zo belangrijk. Unicorn werkt vanaf 2006 al jaren heel actief samen met Dart Academies in heel het land zodat jonge spelers met de juiste materialen en locaties in aanraking komen om meer over de sport te leren.

We zijn opgewonden over het feit dat we voor de jeugd samen met de PDC een langdurige basis kunnen leggen voor het Jeugdarts en zien nu al PDC Unicorn Youth Tour spelers stijgen in de ranking. Je ziet dat ze zichzelf duidelijk aan het vestigen zijn bij de PDC ProTour. Deze aankondiging toont aan hoe sterk de relatie is tussen Unicorn en de PDC en laat ook zien dat we ons toeleggen op de toekomst van de sport, zowel voor de jeugd als op professioneel niveau. Dit is gewoon de beste tijd om te darten, hoe oud je ook bent!”
.