PDC overweegt om virtueel sfeer toe te passen op World Matchplay PDC
PDC

PDC overweegt om virtueel sfeer toe te passen op World Matchplay

PDC overweegt om virtueel sfeer toe te passen op World Matchplay

Van 18 tot en met 26 juli zal de World Matchplay plaatsvinden. Op het moment van schrijven is het nog onbekend of hier publiek bij aanwezig mag zijn.

Mocht dit niet het geval zijn dan overweegt de PDC om virtueel sfeer toe te passen.

"Als geen publiek toegelaten mag worden, zullen we ons volledig richten op een tv-uitzending. We hebben verschillende innovatieve ideeën en zijn al in gesprek met Sky. We hopen op die manier dan extra sfeer te creëren, al dan niet virtueel," aldus Porter tijdens The Darts Show.

Hierbij laten ze zich inspireren door de NFL en de Bundesliga waar stadiongeluiden virtueel worden toegepast.

"We zullen heel creatief en innovatief moeten zijn om opkomsten en reacties van het publiek na te kunnen bootsen. Dan heb je ook nog de spelers. Kunnen zij dezelfde emotie tonen zonder publiek, want dat is wat we willen zien. Of callers? Gaan zij voluit een 180 callen in een lege zaal? We moeten de situatie die mensen willen zien zo goed mogelijk nabootsen."

Op 4 juli brengt de Britse regering naar buiten of het versoepelingen op de coronaregels gaat doorvoeren en dus of het mogelijk is voor de PDC om publiek toe te laten bij de World Matchplay.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws