PDC topspeler Jamie 'Jabba' Caven brengt in april biografie uit PDC
PDC

PDC topspeler Jamie 'Jabba' Caven brengt in april biografie uit

PDC topspeler Jamie 'Jabba' Caven brengt in april biografie uit

Jamie Caven laat naast zijn pijlen, ook zijn pen spreken. De Engelsman heeft een biografie uitgebracht waarin hij zijn PDC carrière beschrijft. Ook bespreekt de 37-jarige uit Derby die blind is aan één oog en diabetes overwon, de problemen die op zijn pad kwamen.

Caven heeft zijn "reis" in een boek vastgelegd met als titel 'The Way Eye See The Game - The Jamie Caven story'. Hij schreef zijn verhaal samen met David Kirby die een ervaren schrijver is van darts boeken. Ook Phil Taylor heeft een steentje bijgedragen. De grootmeester heeft het voorwoord van het boek verzorgd.

Jabba won de World Youth Masters 20 jaar geleden, trok vijf vloertoernooien naar zich toe en is kwartfinalist geweest op de UK Open 2009, de UK Open 2012 en op de European Championship 2010. Momenteel bezet Jamie de 33ste positie op de PDC Order of Merit.

Het boek zal vanaf 23 april verkrijgbaar zijn via www.amazon.co.uk. De papieren versie kost £6,99,-, voor de electronische versie (kindle) is men £2,95,- kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws