PDC verlengt contract ITV en komt met nieuw toernooi 'The Masters' PDC
PDC

PDC verlengt contract ITV en komt met nieuw toernooi 'The Masters'

PDC verlengt contract ITV en komt met nieuw toernooi 'The Masters'

Het contract tussen de PDC en ITV is met drie jaar verlengd en dat betekent dat de PartyPoker.net European Championship, Cash Converters Players Championship finals en de UK Open weer uitgezonden zullen worden door deze tv-zender. Dit evenals een gloednieuw toernooi dat luistert naar de naam ‘The Masters’. Dit nieuwe toernooi zal worden gespeeld van 1 tot 3 november in het Royal Highland Centre in Edinburgh (UK). Het betreft een toernooi waarbij de top 16 spelers de strijd met elkaar aan gaan.

”We zijn verheugd dat ITV zich voor 3 jaar heeft verbonden aan de PDC met 4 toernooien per jaar. Ze zijn dol op sport op topniveau en bij deze vier toernooien zien ze de beste dartsspelers in actie komen in grote toernooien,” aldus Barry Hearn.

”Bovendien zijn we laaiend enthousiast over de introductie van het nieuwe toernooi ‘The Masters’. Hierbij zullen de 16 beste spelers van de wereld het tegen elkaar gaan opnemen om te bepalen wie het beste van de beste is!”

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws