PDC verspreidt volgend Challenge Tour weekend in april over drie dagen PDC
PDC

PDC verspreidt volgend Challenge Tour weekend in april over drie dagen

PDC verspreidt volgend Challenge Tour weekend in april over drie dagen

Nadat de PDC Q-School 2020 meer inschrijvingen dan ooit te voren had, gaf de PDC al aan dat de opzet van de Challenge Tour wellicht ook aangepast zou worden indien er zoveel aanmeldingen zouden zijn dat het teveel wordt om op twee dagen vier toernooien te werken.

De PDC heeft samen met de PDPA het eerste Challenge Tour weekend geëvalueerd en besloten Challenge Tour 5 tot en met 8 in Wigan over drie dagen te verspreiden. Op vrijdag 10 april zal Challenge Tour 5 gespeeld worden vanaf 14.00 uur Engelse tijd. Op zaterdag worden weliswaar twee Challenge Tours gespeeld, maar hiervoor sluit de inschrijving om 9.30 uur Engelse tijd en begint het toernooi 15 minuten nadat de loting voltrokken is. Op zondag 12 april staat vervolgens Challenge Tour 8 op het programma.

De inschrijving voor Challenge Tour 5 t/m 8 is open voor PDPA leden via deze link. De planning voor de resterende 16 PDC Challenge Tours kan ook nog aangepast worden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws