Home PDC PDC voorzitter: “Fallon Sherrock op shortlist voor Premier League”

PDC voorzitter: “Fallon Sherrock op shortlist voor Premier League”

20 Nov 2021:CAZOO GRAND SLAM OF DARTS ALDERSLEY LEISURE VILLAGE WOLVERHAMPTON PIC: STEVE WELSH-PDC QUARTER FINAL PETER WRIGHT V FALLON SHERROCK FALLON IN ACTION

In de media hebben al enkele professionele en oud-profspelers geopperd dat Fallon Sherrock een startbewijs voor de Premier League 2022 dient te ontvangen. Inmiddels heeft ook de voorzitter van de PDC zich hierover uitgelaten.

“Mensen vroegen zich af of haar indrukwekkend optreden op het WK van 2019 eenmalig was maar inmiddels heeft ze bewezen dat ze geen eendagsvlieg is. We hebben Sherrock dan ook op de shortlist staan voor de aanstaande editie van de Premier League,” aldus Eddie Hearn tegenover de Engelse collega’s van Sky Sports.

“De fans en de uitzendpartners willen haar erbij hebben maar het moet tegelijkertijd natuurlijk ook een beloning zijn voor spelers die hun hoog niveau laten zien. Dat is wat ze op dit moment laat zien en daarnaast maakt ze natuurlijk ook een hoop los in de wereld van de dartsport.”

Vanaf aankomende week zal ze ook weer van de partij zijn op het PDC WK 2022. Ze wacht een ontmoeting met Steve Beaton. Laat weten wat jij verwacht van deze partij met je voorspelling in de WK Dartpoule en maak kans op mooie prijzen.