PDC WK: Devon Petersen wint met twee strakke finishes PDC
PDC

PDC WK: Devon Petersen wint met twee strakke finishes

PDC WK: Devon Petersen wint met twee strakke finishes

De voorronde wedstrijd van deze avond werd gespeelt tussen Devon Petersen en Norman Madhoo. In de eerste leg liet Petersen het beste van zijn kant zien door de wedstrijd te openen met een 136-finish. De tweede ging naar zijn tegenstander waarna de Zuid Afrikaanse Peterson in de derde leg wederom een schitterende finish uit zijn hoge hoed toverde. Ditmaal was het een 146-finish die hem zijn tweede leg bracht waardoor hij 2-1 voorkwam. De wedstrijd vorderde waarbij beide heren de eigen legs wisten te behouden en waar Petersen bij een 3-2 tussenstand vier pijlen voor de wedstrijd kreeg maar ze niet gooide.

Madhoo kwam terug tot 3-3 en wederom mocht de Zuid-Afrikaan aanleggen voor een 100+ finish vanaf 160 om daarmee teven de winst veilig te stellen. Hij raakte de triple 20, gevolgd door nog een triple 20 maar slaagde er niet in om ook de dubbel 20 te raken en de wedstrijd in stijl af te sluiten. Na vele gemistte pijlen voor de wedstrijd slaagde hij er uiteindelijk wel in om de dubbel 10 te raken en zich zo te plaatsen voor de eerste ronde waarbij hij later op deze avond mag spelen tegen Jamie Caven.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws