PDC WK Kwalificatie D'n Beer: Jerry Hendriks pakt PDC WK 2017 ticket PDC
PDC

PDC WK Kwalificatie D'n Beer: Jerry Hendriks pakt PDC WK 2017 ticket

PDC WK Kwalificatie D'n Beer: Jerry Hendriks pakt PDC WK 2017 ticket

Vanmiddag vanaf 13:00 uur werd in café/zaal D'n Beer in Rosmalen het PDC WK kwalificatietoernooi gespeeld. De PDC Central Europe Qualifier kent als ultieme prijs voor de winnaar een ticket voor de voorronde van het PDC WK. Plaatsing hiervoor betekent tevens dat er een bedrag van 4.500 pond aan zit verbonden. Dit is namelijk het bedrag dat men ontvangt wanneer men in de voorronde sneuvelt.

Vorig jaar wist Sven Groen dit toernooi te winnen en het jaar daarvoor was het Jermaine Wattimena. 122 inschrijvingen waarbij er 96 daadwerkelijk aan de oche verschenen. Uiteindelijk bleven twee spelers over Jan Dekker en Jerry Hendriks. De laatste genoemde wist het felbegeerde ticket binnen te halen door Jan Dekker met 4-6 te verslaan.

Jan Dekker won met 6-1 van Richard Bruul en plaatste zich voor de finale PDC WK Qualifier Rosmalen. Jerry Hendriks plaatst zich voor de finale van de PDC WK Qualifier Rosmalen door een 1-4 achterstand om te buigen tegen Silko Visser.

Jerry Hendriks wint met 6-4 de finale van Jan Dekker op het kwalificatietoernooi in Rosmalen en plaatst zich voor het PDC WK. Hendriks kwam 1-3 voor tegen Dekker. Een 133- finish bracht Dekker weer op 2-3 waarna hij er zelfs een 4-3 voorsprong van kan maken. Hendriks slaat vervolgens terug door drie legs op rij te winnen en daarmee het ticket te pakken.

Kwartfinales
Jan Dekker - Rick Hofstra 6-3
Mario Robbe - Richard Bruul 4-6
Silko Visser - Leroy Nieuwenhuis 6-1
Ahmady Ahmaddy - Jerry Hendriks 3-6

Halve finales
Jan Dekker - Richard Bruul 6-1
Silko Visser - Jerry Hendriks 4-6

Finale
Jan Dekker - Jerry Hendriks 4-6

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws